Holistische Energetische Massage

Deze massage is een weldaad voor jou!  


Het leven is vol en vaak hectisch. Wanneer jouw hoofd tolt van 'to-do lists', stress, problemen en allerlei mogelijke oplossingen is het juist daarom heerlijk om regelmatig een moment van rust in te bouwen in je drukke schema. Weer even uit je hoofd te gaan en weer in je lijf te zakken, door jezelf eraan te herinneren, te voelen en ervaren dat je ook nog een lijf hebt en dat die het nodig heeft om zich te ontspannen.  


Bij de energetische massage is het vooral de bedoeling dat je (levens)energie weer vrijuit gaat stromen, je er bewust van wordt en deze weer gaat voelen in je lichaam. Bij het masseren gebruik ik diverse technieken die de energiepunten en energiebanen stimuleren en daarmee je lichaam uitnodigen om te voelen wat er is. Zo kan massage je in contact brengen met moeheid, spanning, pijn of iets wat moeilijk of belangrijk voor je is. Vaak zijn we gewend om ons voelen te negeren en voorbij te gaan aan onszelf. Daardoor kunnen er blokkades in je lichaam ontstaan waardoor de energiestroom stagneert. Door je aandacht te brengen naar wat er in je speelt en te luisteren naar je lichaam ga jij voelen en weten wat jij nodig hebt om energieker en vitaler in het leven te staan.  


De holistisch energetische massage heeft een diepgaande werking  in combinatie met de warme olie en doeken die ik gebruik. Hierdoor komen meer afvalstoffen vrij dan tijdens een normale massage. Het is dan ook aan te raden om extra water te drinken na de behandeling om de afvalstoffen af te voeren.  


Deze massage is vooral aan te raden wanneer je gebrek hebt aan energie, zich futloos of vermoeid voelt, stress en/of spanningen ervaart, niet lekker in je vel zit of zich opgejaagd en rusteloos voelt. Ook als je nek-, rug- en/of schouderklachten ervaart of gewoon even los wilt komen van een drukke dag. 


Terug naar Aanbod van Massages