Metamorfose Massage

Er zijn momenten in je leven dat het fijn is om ondersteunt te worden met het omgaan van situaties die je moeilijk vind of om bij jezelf te kunnen blijven op lastige momenten. Als er veel in je leven gebeurt, je hebt met veranderingen te maken, je voelt je onbestemd of onrustig dan kan een metamorfosebehandeling je helpen.  Letterlijk betekent metamorfose verandering van binnenuit.  


Een metamorfose massage valt onder de reflexzone behandelingen en is een zachte massagemethode die je helpt om vanuit jezelf met veranderingen om te gaan en eventuele (energie)blokkades los te laten. Deze massage is er niet direct op gericht om symptomen of klachten te behandelen maar helpt je om je eigen weg te vinden in het omgaan met bijvoorbeeld een verandering of te verwerken van wat je meemaakt zodat je vanuit je eigen kwaliteiten en kracht een nieuwe start kunt maken en/of met vertrouwen je levenspad kunt vervolgen. Je krijgt weer de kans om met nieuwe energie in evenwicht en balans te komen.  


Middels het stimuleren van reflexbanen op het hoofd, de handen en de voeten maken we contact met de levensenergie. Het is een massagetechniek die zittend en in makkelijk zittende kleding ondergaan kan worden. 


Doordat de metamorfose massage een bijzonder zachte massage is, is deze geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Bij grote of kleine veranderingen zoals bijvoorbeeld echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verlies van een dierbare of ziekte, spanning, stress, kinderen met ADHD, ADD en/of ASS, is de metamorfose massage een passende massage.


Terug naar Aanbod van Massages