Ademcirkel Joy of Life Workshops

Energetische balans

Ons wezen is (symbolisch) opgebouwd uit verschillende lichamen: Fysiek, Emotioneel,Mentaal, Energetisch en Spititueel. Het doel van de behandeling is om deze lichamen in balans te brengen. Elke blokkade op een bepaald gebied heeft invloed op de andere delen.


Tijdens een behandeling worden alle lichamen in beweging gezet. Afhankelijk van de klacht en hulpvraag wordt er meer fysiek of enegetisch behandeld. Energetische blokkades zijn niet zichtbaar maar wel vaak een reden waardoor klachten niet over gaan. Ons wezen heeft een zelfhelend vermogen, met energetische behandeling kan dit hersteld worden.


Maar hoe dan? deze vraag krijg ik zo vaak. Als je praat over energie gaat het overfijnstoffelijke materie. Het onzichtbare en ontastbare. Het verhogen van de trilling. Kwantumfysica.


Het heeft vooral te maken met bewustzijn!!! Voeding in de vorm van eten is tastbaar.Het is de benzine van je fysieke lichaam. Goede energetische voeding bestaat uit je bewust zijn van je eigen gedachten, relaties, activiteiten die jouw leven zin geven. Je bewust zijn van je levenstaak hier op aarde. Vertrouwen op het pad dat je bewandelt en de keuzes die je maakt. Alles in het teken van licht en liefde. Liefde voor jezelf in de eerst plaats. Liefde voor de mensen om je heen, de natuur, de aarde, het leven in al zijn grootsheid. Er zijn veleinzichten die je kunt krijgen tijdens de behandelingen en deze verhogen jouw bewustzijn. Kleine of grote stappen in een proces van verandering, loslaten en genezing.


Energetische balandelingen zijn onderdeel van de reflexzonetherapie. Er zijn talloze technieken die ik inzet.Visualisatie- en ademhalingsoefeningen werken helend.Het chakrasysteem staat centraal.


Ademcoaching


Individueel

Een onderdeel van het behandelplan kan een ademsessie zijn. Het belang van goede ademhaling is groter dan al het andere. Voorafgaand aan een ademsessie wordt een specifiek doel gesteld. Tijdens de ademsessie wordje begeleid door muziek. Met jouw toestemming stimuleer ikdrukpunten op je lichaam. Je wordt gestimuleerd om een verbonden ademtechniek in te zetten waardoor er een proces in gang wordt gezet van loslaten, verwerken en genezen. Deze sessie werkt op het gehele menswezen zoals hierboven beschreven. Het is een indrukwekkende ervaring die je leven kan veranderen. Als een ademsessie past in het behandelplan zal ik je hiervoor uitnodigen. Je kan er uiteraard ook zelf naar vragen. Je kan ookzelf los een ademsessieinplannen via de online agenda. De kosten voor een ademsessie zijn hoger omdat het consult langer duurt. Klik hier als je een afspraak wilt inplannen.


Ademcirkel

Het is bijzonder krachtig om een ademsessie te doen in eengroep. Dit kan tijdens een ademcirkel. Op een prachtige locatie ga je een ademreis maken. Een dagdeel gevuld met oefeningen, muziek, ontspanning en een ademsessie. De energie die ontstaat met elkaar maakt de ervaring intens. De nadruk ligt op ervaren en beleven. Met elkaar delen mag, maar hoeft niet.

Ben jij klaar voor verandering? Ben je klaar met die thema's die steeds weer terugkeren. Wil jij nieuwe stappen zetten in je leven? Twijfel niet langer en schrijf je in!! Ademcirkel wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Klik hier om je in te schrijven voor ademcirkel. Ik assisteer ook regelmatig bij de ademcirkel of 'kracht van ademen' weekend van Mathilda van der Hijden

unsplash