Loopbaancoaching  tekst


Heb je het gevoel dat je niet op de goede plek zit? Wil je ander werk, maar weet je niet wat? Is je uitdaging weg en wil je jezelf verder ontwikkelen alleen weet je niet welke richting op? Heb je weinig inzicht in je talenten en wensen? Wat de reden ook is, dan is het tijd voor loopbaanbegeleiding.


Persoonlijke loopbaancoaching is een investering waar je de rest van je leven plezier van hebt.


Wat houdt loopbaancoaching in?

Het is een traject met een combinatie van praktische thuisopdrachten en intensieve coachingsgesprekken.

We brengen je karaktereigenschappen en talenten in kaart,creëreninzicht in jouw specifieke drijfveren en gezamelijk onderzoeken we wat jij echt wilt. Je krijgt nieuwe inzichten, leert vertrouwde kaders los te laten en creëert een nieuw passend toekomstbeeld. Dit geeft je meer zelfvertrouwen waardoor jij durf te gaan voor de dingen die jij graag wilt. Je krijgt helderheid over je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en maakt een plan om je toekomst te verwezenlijken zodat je weer plezier en voldoening kunt halen uit je werk.


Voor het slagen van een coachingstraject is de klik tussen coach en cliënt van wezenlijk belang. Tijdens een eerste vrijblijvende en gratis kennismaking leren we elkaar beter kennen en gaan we na of we op één lijn zitten ten aanzien van het loopbaancoachingstraject. Vervolgens zijn er 6 á 7 sessies van 1,5 uur nodig om het beoogde doel te realiseren.


Locatie

De sessies gaan plaatsvinden op een locatie die we in overleg bepalen. Dit kan bij mij op kantoor zijn, bij je werkgever, in je eigen vertrouwde omgeving of in de buitenlucht. Uitgangspunt is dat de locatie moet bijdragen aan lucht en inspiratie.


Wacht niet langer, investeer in jezelf en neem contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


unsplash