Massage Therapie tekst

Dit ben ik!Welkom op mijn website. Als gepassioneerde lichaamsgericht systemisch ademcoach en massagetherapeut begeleid ik je graag om jouw balans te houden of jouw balans te hervinden in je werk, privé en/of in je lichaam. Dit doe ik met veel plezier en betrokkenheid vanuit mijn eigen bedrijf Scalaris Coaching, praktijk voor bewustwording, ontwikkeling en vitaliteit.


Ik ben Mathilda van der Hijden. Door mooie en verdrietige gebeurtenissen ben ik op zoek gegaan naar ondersteuning om deze ervaringen te verwerken en om vanuit innerlijke kracht verder te kunnen gaan. Tijdens deze processen raakte ik geïnteresseerdnaar de beweegredenen van mensen. Om dit vorm te geven ben ik diverse opleidingen en cursussen gaan doen, heb ik mooie mensen ontmoet en heeft het mij geïnspireerdom met Scalaris Coaching te starten. Ik vind het boeiend om samen met jou op reis te gaan op jouw levenspad. Gezamenlijk bewandelen we de hoofdwegen, zijwegen en smalle paden. We staan stil bij kruispunten en onderzoeken mogelijkheden, waardoor je uiteindelijk zelf een bewuste passende keuze maakt om jouw levenspad met energie en vertrouwen te vervolgen.


Doel

Willen we niet allemaal lekker in ons vel zitten, doen waar we goed in zijn, ons hart volgen en daarbij vooral zelf het roer in handen houden? Ik gun dit mijzelf en een ieder ander!
Het pad er naar toe is vaak spannend en met heuvels, bergen en dalen, maar de moeite van het bewandelen waard. Alleen lukt dit niet altijd en juist dan is het fijn als er iemand met je mee wil wandelen, ter begeleiding en ondersteuning. Hierdoor zul je steeds meer een heldere kijk op jouw leven krijgen, je vitaler voelen en kun je gelukkiger zijn.


-Volg je eigen pad, dan kan niemand je inhalen-

Kracht

Mijn kracht is dat ik jou zie en mij niet focus op één aandachtsgebied. Ik kijk samen met jou naar het hele plaatje, ieder mens is uniek. Ik heb veel geleerd en ervaren over de wisselwerking tussen hoofd, lijf en omgeving en dat uitgangspunt staat centraal in mijn begeleiding. Als mens vind ik het belangrijk om oprecht en zorgvuldig te zijn en in een sfeer van vertrouwen met elkaar op pad te gaan. Ik ben onderzoekend van aard, iemand die met gelijkwaardigheid door middel van luisteren, zien, vragen, spiegelen, teruggeven, confronteren en/of masseren je begeleidt om tot inzicht en je eigen antwoorden te komen. Ik geloof dat ieder mens de kracht heeft om meer te kunnen dan we zelf vaak denken om zo tot je ware natuur te komen.


Achtergrond

Veel van wat ik doe, heeft zijn oorsprong in zowel NLP; Mindfulness; Voice Dialogue; Systemischlichaamswerk; The Work; RET; chakratherapie; reiki; aromatherapie; kernkwaliteiten; koersonderzoek van Hoogendijk; acupressuur; EFT; BDR; massagetherapie, diverse ademtechnieken etc. Alleen de naam die je aan het soort coaching, methodiek of techniek wilt geven, vind ik echter bijzaak. De opleidingen die ik bij diverse instituten heb gevolgd om de behandelingente geven voor Scalaris Coaching, waren voor mij een prachtige kans om zelf te groeien. Het effect hiervan heb ik zelf kunnen ervaren en dit deel ik graag met anderen. Elke dag leer ik nog steeds bij!


Ik ga met jou aan de slag, wat heb jij nodig en daar stem ik mijn begeleiding op af.


Mag ik met je mee op jouw ontdekkingsreis?


-Daar waar je struikelt ligt je grootste schat. (Joseph Campbell)

unsplash