Vitaal in Balans tekst

Voel jij je vaak lusteloos, moe en niet fit?


Heb je het gevoel veel half te doenen ben je de balans kwijt?

Wil je verandering in je leven maar heb je geen idee hoe je dit gaat aanpakken en/ofraak je makkelijk afgeleid van jouw doel?


Hoe zou het zijn als je energie genoeghebt om je hobby op te pakken? Lekker fitnaar je werk te gaan en uit je werk te komen, weer zin hebt om iets nieuws of leuks te onder- nemen of je wilt echt meer uit je leven halen.

Met een vitaliteitstraject van ‘Total Harmony en Scalaris Coaching’ kunnen we dit mogelijk maken. Door middel van persoonlijke begeleiding gaan we op zoek naar de leefstijl die bij jou past.


We werken hierbij vanuit de4 belangrijke pijlers voor vitaliteit: voeding, beweging, ontspanning en mindset.

Door inzicht te krijgen in je gedrag kun je het tij keren.


Aanpak

Op basis van jouw hulpvraag wordt er een gedegen plan opgesteld voor 12 weken. Deze termijn is nodig om tot duurzame gedragsverandering te komen zodat je sterk, fit en blij wordt en blijft!

Hiervoor spreken we wekelijks af oponze locatie voor sessies die jouw doelen ondersteunen. Daarnaast een flinke dosisinspiratie van ons om het vol te houden en je doel te bereiken.

We leveren maatwerk, dus afgestemd op jou. Tijdens de sessies ga je aan de slag met wat jij nodig hebt en dat kan voeding, beweging, ontspanning en mindset zijn. Daarna ga je ermee verder om het een onderdeel te laten worden in je dagelijkse leven.


Na 12 weken ben je weer sterker, fitter en energieker!


Voor meer informatie neem contact op met Nils of Mathilda

of bezoek één van onze websites www.totalharmony.nlof www.scalaris-coaching.nl.

Nils (06 25 00 27 33of info@total-harmony.nl)

• Mathilda (06 20 05 60 50of info@scalaris-coaching.nl ) of vul het contactformulier in.

unsplash