Lichaamsgerichte coaching, Massagetherapie en Stres & Burn-out coaching

Holistic Pulsing

Home > Aanbod > Massagetherapie > Holistic Pulsing

Holistic pulsing is een dynamische massagevorm die diepe ontspanning brengt. Bij deze massage breng ik je lichaam ritmisch in beweging door het zacht heen en weer te wiegen. Door deze zachte duwtjes wordt er een pulse (golf) aan je lichaam gegeven. Doordat het menselijk lichaam voor ongeveer 80% uit water bestaat, dragen deze pulsen tot diep in het lichaam door. Dit is te vergelijken met een steentje dat je in het water gooit en daardoor rimpels in het water veroorzaakt.

Het pulsen geeft vaak een gevoel van ontspanning, koestering en geborgenheid. Daar waar verkramping en stagnatie in ons lichaam is (blokkades), wordt de levenskracht geremd. Met holistic pulsing worden deze blokkades, tot in diepe weefsellagen, aangeraakt waardoor ze doorgaans afnemen. Je energie wordt uitgenodigd om weer te gaan stromen in zijn natuurlijke vitale staat.


Omdat holistic pulsing zo aangenaam is, is dat op zichzelf al bevorderlijk voor heling. En het heeft zo’n krachtige uitwerking doordat er absoluut geen kracht aan te pas komt. Wanneer er niets wordt geforceerd, is er ook geen noodzaak tot het bieden van weerstand, zodat de toegangsweg vrij en open is en de genezende invloed onbelemmerd door kan dringen in de diepste lagen.

Holistic Pulsing is aan te raden bij vermoeidheid, stress en spanningen of als je wilt onthaasten. Bij diverse (chronische) fysieke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, spierpijn e.d. Wanneer je fibromyalgie hebt of aan het vasten of afvallen bent is deze behandeling bijzonder geschikt. Het kan ook ondersteunend werken bij stervens- en rouwprocessen. Uiteraard mag je ook gewoon komen om te ontspannen want dat gaat met deze behandeling geen moeite kosten.

unsplash