Lichaamsgerichte coaching, Massagetherapie en Stres & Burn-out coaching

Massagetherapie

Een aanraking zegt meer dan duizend woorden.


Aanraken is volgens mij een noodzakelijke levensbehoefte. Het begint bij de moeder die haar baby liefdevol verzorgt, streelt en masseert. Huidcontact is bijzonder belangrijk voor de ontwikkeling en rijping van zowel kinderen als volwassenen. Om gezond te blijven, heeft een mens niet alleen gezonde voeding en voldoende beweging nodig, maar ook het liefst een dagelijkse dosis ontspanning en aanraking. Of je nu wel of geen last van stress of klachten hebt, massage is een gezonde en prettige manier om daarin te voorzien.


Home > Aanbod > Massagetherapie

Ons aanbod 

Massagetherapie


Met regelmaat een massage ontvangen zal een positieve uitwerking hebben op je gezondheid en welbevinden. Als je wordt gemasseerd volgt er direct een fysieke response van het lichaam. De professionele aanraking heeft een stimulerende en activerende uitwerking op je stofwisseling, ademhaling, bloedsomloop, lymfestroom, spierstelsel, huid, zenuwstelsel en hormoonstelsel. Door een massage worden deze lichamelijke processen direct of indirect positief beïnvloed. Hierdoor wordt je weerstand versterkt, kunnen allerlei fysieke klachten verminderen of zelfs worden verholpen en je mentale weerbaarheid wordt vergroot.


Lees meer

Holistic Pulsing


Holistic Pulsing is aan te raden bij vermoeidheid, stress en spanningen of als je wilt onthaasten. Bij diverse (chronische) fysieke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, spierpijn e.d. Wanneer je fibromyalgie hebt of aan het vasten of afvallen bent is deze behandeling bijzonder geschikt. Het kan ook ondersteunend werken bij stervens- en rouwprocessen. Uiteraard mag je ook gewoon komen om te ontspannen want dat gaat met deze behandeling geen moeite kosten.


Lees meer

Voetrefelexmassage


Voetreflexmassage is aan te raden bij: (preventieve)hoofdpijnklachten, nek- en rugklachten, spijsverteringsklachten, maag- en darmstoornissen, luchtwegproblemen zoals hooikoorts en astma, spier- en gewrichtsproblemen, neerslachtigheid, onrust, slapeloosheid, menstruatiestoornissen en hormonale klachten. Natuurlijk is deze behandeling ook heerlijk om te ondergaan ter ontspanning en om extra aandacht aan je voeten en onderbenen te geven waar je de hele dag op loopt.


Lees meer

Fibromassage®


De diverse klachten die mensen met fibromyalgia ervaren, zorgen ervoor dat het lichaam nooit helemaal de tijd krijgt om zich te herstellen. Recent onderzoek heeft aangetoond, dat een gerichte massage een van de gunstigste behandelingen is voor fibromyalgie patiënten.

Deze massagevorm helpt de balans te verbeteren.

Alle pijn wegnemen kan de massage niet maar de klachten kunnen mogelijk wel worden verlicht door middel van de speciaal ontwikkelde Fibromassage®.


Lees meer

unsplash