Lichaamsgerichte coaching, Massagetherapie en Stres & Burn-out coaching

Lichaamsgerichte Coaching

De kracht van jou als mens kan pas echt tot uiting komen als er een samenwerking is tussen het Hoofd, het Hart, het Instinct en je Lichaam. Lichaamsgerichte coaching is een van de technieken waar ik graag mee werk als we op reis zijn om een klacht te verminderen of bij de begeleiding van je persoonlijke ontwikkelvraagstuk.


Home > Aanbod > Lichaamsgerichte Coaching

Ons aanbod 

Lichaamsgerichte Coaching


De kracht van jou als mens kan pas echt tot uiting komen als er een samenwerking is tussen het Hoofd, het Hart, het Instinct en je Lichaam.

Lichaamsgerichte coaching is een van de technieken waar ik graag mee werk als we op reis zijn om een klacht te verminderen of bij de begeleiding van je persoonlijke ontwikkelvraagstuk.


Lees meer

Systemische Coaching - Familie opstellingen


Systemisch werken gaat over zonen en dochters… en dus over ons allemaal.

Je bent, zoals iedereen geboren in een bepaald familiesysteem, je gezin van herkomst, uit een vader en een moeder die zelf ook weer op hun beurt geboren zijn in een bepaald systeem. En dan zijn er nog de andere familieleden; grootouders, ooms en tantes waarmee je ook verbinding hebt.


Lees meer

Adem Coaching


Ontdek met een ademcoach de kracht van jouw ademhaling om verbetering te brengen en grip krijgen op stress, paniekaanvallen, slecht slapen, hyperventilatie en nog vele andere klachten die kunnenn onstaan. Ervaar met je eigen adem meer energie, kracht en balans.


Lees meer

unsplash