Systemische Coaching

Alle oplossingen van jouw problemen en/of klachten zitten in jezelf.

Soms zijn ze alleen verborgen en heb je een extra hand nodig om jouw oplossingen te vinden en te gaan gebruiken. Die extra hand is wat coaching jou kan bieden!


In mijn praktijk Scalaris Coaching neem ik je mee op reis.Het is een reis op zoek naar (meer) jezelf.


Coaching is een middel om jezelf (opnieuw) te leren kennen. Ieder mens ontwikkelt gedrag en mechanismen om zich in het dagelijkse leven te kunnen handhaven. Daar ben je je meestal niet van bewust. Als het niet meer gaat zoals je zou willen of je ontwikkelt klachten, dan ontstaat er vaak het verlangen om het anders te gaan doen. Alleen het komen tot verandering is niet altijd gemakkelijk en dan is het fijn als iemand met je meeloopt, zodat je inzicht krijgt in je eigen gedrag en je belemmeringen. Ik stimuleer je om oude blokkades en patronen te doorbreken zodat jij de moed hebt om dat te doen waardoor jij je doelen kan verwezenlijken.

Je krijgt meer grip op je leven en bent in staat keuzes te maken die bij jou passen.


Ik nodig je uit deze reis aan te gaan.

Als lichaamsgericht systemisch coach vind je in mij empathie, humor, zachtheid, doortastendheid, af en toe ongezouten meningen, twee stevige benen op de grond, eerlijkheid, een warm hart, een scherpe geest, openheid en een creatieve aanpak. Voor jou ben ik een luisterend oor, ik geef je aan wat ik zie, ik zal je uitnodigen om te vertellen wat er in jou gebeurt en ik stel vragen, veel vragen zodat jij je persoonlijk kunt ontwikkelen, bewust wordt van beperkende patronen en hoe deze in jelichaam tot uiting komen om deze blijvend om te buigen voor een gezonder en sterker lijf en leven.


Een coachingsgesprek is een moment voor jezelf.Hier kun je zijn wie je bent en worden wie je wilt zijn. Ik ben er helemaal voor jou tijdens de sessie.

unsplash