Lichaamsgerichte coaching, Massagetherapie en Stres & Burn-out coaching

Ademcirkel Joy of Life 

Home > Aanbod > Workshops> Ademcirkel Joy of Life

Voorjaar, tijd van opbloeien en groeien

Je adem heb je  altijd bij je en kun je op vele manieren inzetten als je je bewustzijn erop vergroot.Hoe fijn is het als je overweldigende emoties kunt aangaan zonder jezelf te verliezen, als je je immuunsysteem kunt verbeteren en (chronische) stress kuntverlichten ter preventie van overspannenheid en burn-out…


Ik wens het iedereen toe en om die reden organiseer ik nu ademcirkels zodat meer mensen de kracht van hun adem gaan ontdekken.


De Ademcirkel Joy of Life

In mijn praktijk in Schoonhoven organiseer ik vier keer de Ademcirkel Joy of Life, zie de datums. In een Ademcirkel van 3 uur zullen ik en mijn collega Anneke van Baarsel(ademcoach en voetreflexzonetherapeut) je begeleiden.


De ochtend wordt gevuld met een mooie visualisatie, beweging en muziek en een lange ademsessie. Wij zullen je begeleiden tijdens de ademsessie die in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers gegeven wordt.


We kiezen bewust voor een kleine groep vanwege het therapeutische karakter van de sessie. Deze sessie wordt eventueel dan ook vergoed door de zorgverzekeraar (afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering).

Deze ochtend past perfect bij het seizoen: Winter. Een ademsessie zorgt voor luisteren naar je lichaam, om in deze tijd van het jaar los te laten en af te sluiten.


Kom je ook? Ik gun het je zo, je bent het waard!


Schrijf je hier in!

De investering in jezelf is € 95,-.


Ademcirkel datums

Vrijdag 5 april 2024  van 10.00 uur tot 13.00 uur Schoonhoven

Vrijdag 31 mei 2024 van 10.00 uur tot 13.00 uur Schoonhoven

Vrijdag 4 oktober 2024 van 10.00 uur tot 13.00 uur Schoonhoven

Vrijdag 8 november 2024 10.00 uur tot 13.00 uur Berkel en Rodenrijs

Vrijdag 29 november 2024 van 10.00 uur tot 13.00 uur Schoonhoven

Wat de deelnemers zeggen

Cadeautje aan mezelf


Fijne warme plek en kundige begeleiders. Goede voorbereiding en warming up, heel fijn zo'n klein clubje!

Ik voelde vrijheid om te voelen en te uiten wat er is in een veilige bedding.

Cadeautje aan mezelf om in m'n onderbewuste te duiken en daarin mezelf te ontmoeten met dat wat er is.


Johanna

deelnemer Ademcirkel

Joy of Life

Mooie ervaring


Ik vond het een mooie en intensieve ervaring. De kleine groep maakte dat ik me vrij voelde me te laten meevoeren op alles wat zich aandient.


Ligia

deelnemer Ademcirkel

Joy of Life

Aanrader


Pasgeleden heb ik een ademcirkel gedaan, begeleid door Mathilda en Anneke. Meteen voelde ik me warm onthaald en op m’n gemak gesteld.

Na een fijne meditatie en uitleg kon het ademen beginnen. Ook hier weer voelde ik me warm begeleidt door de dames, af en toe een hand op mijn lijf of juist een bemoedigend woordje. Hierdoor kwam ik in een opzwepend ritme, een mooie trance kwam en heel veel energie vrij. Ik voelde dat mijn lichaam trauma kon loslaten en voelde ik me ‘opgeschoond’. Na de ademsessie was er nog even tijd voor landen en het delen van de ervaringen. Al met al een hele fijne avond en ik zou het zeker aanraden!


Renske

deelnemer Ademcirkel

Joy of Life

unsplash